Στην αφετηρία με... εκκρεμότητες η ΑΕΛ

Η αγωνιστική περίοδος 2021/22 αρχίζει ουσιαστικά από τη Δευτέρα (14/6) για την ΑΕΛ, η οποία βάζει μπρος για την προετοιμασία της εν όψει της νέας σεζόν. 

Σήμερα και αύριο οι ποδοσφαιριστές της θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο του Τσιρείου για εξετάσεις. Την Τετάρτη η αποστολή θα μεταβεί στον Αγρό, όπου θα διαμένει στο ξενοδοχείο «Ρόδον» και θα προπονείται στο γήπεδο του Πελενδρίου μέχρι και τις 26 του μήνα.

Από τις 29 Ιουνίου έως και τις 9 Ιουλίου θα βρεθεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Lebensquell Bad Zell για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στη διάρκεια του οποίου θα δώσει τέσσερα φιλικά. Η ομάδα της Λεμεσού θα αρχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στις 22 Ιουλίου στον β' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Θα μάθει αντίπαλο την προσεχή Τετάρτη, 16 Ιουνίου.

Παρά την ανακοίνωση της απόκτησης των Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Μαζάν, Μάζουρεκ και Ρέινολντς, η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει ολοκληρωθεί για το λεμεσιανό σύλλογο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει δύο επιθετικούς, καθώς ο μεν Μαέ πωλήθηκε, ο δε Μπάμπιτς προορίζεται να παραχωρηθεί δανεικός. Η περίπτωση Μπένσχοπ παραμένει στο τραπέζι και αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο αμέσως προσεχές διάστημα. Στη δεδομένη χρονική στιγμή η απόκτησή του δεν είναι το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο