«Είδα ότι έγραψαν χυδαία πράγματα για μένα»

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τον ΑΠΟΕΛ, ο πρώτην τερματοφύλακάς του καθώς επίσης και μέχρι πρότινος προπονητης τερματοφυλάκων της ομάδας, ο Μιχάλης Μορφής, έκανε δηλώσεις στον Super Sport FM.

Σχετικά με την αποχωρώρησή του, ανέφερε: «Ήταν μια χρονιά περίεργη από πολλούς τρόπους. Για διάφορους λόγους αποχώρησα. Δεν είναι κάτι κακό. Είδα ότι έγραψαν χυδαία πράγματα για μένα. Εγώ ευχαρίστησα τους πάντες. Ο ΑΠΟΕΛ για μένα είναι η οικογένεια μου και το σπίτι μου.

Είμαι ανοιχτός σε όλα όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να αλλάξει, είναι κάτι διαφορετικό, εκεί μεγάλωσα, εκεί ανδρώθηκα. Δούλεψα σε 3 πρωταθλήματα γεμάτα και περισσότερο. Το να ανανεώνω κάθε χρόνο σημαίνει η ομάδα ήταν ευχαριστημένη από εμένα. Εκτός από την τελευταία χρονιά που η ομάδα δεν τα πήγε καλά, οι υπόλοιπες ήταν επιτυχημένες. Κανένας δεν έκανε τόσο καιρό σε αυτή τη θέση.

Ένιωσα ότι την ομάδα την πήρε ένα αρνητικό ρεύμα που δεν μπορούσε να βγει από μέσα, έφυγαν παίκτες που ήταν βασικές επιλογές, που αν τους είχαμε θα βοηθούσαν τον Σάββα για την εξάδα και τον τελικό κυπέλλου.

Είμαι βέβαιος ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη του χρόνου. Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα σε 1-2 χρόνια θα είναι εκεί που πρέπει. Πρέπει να κάνει κορμό, να δέσει η ομάδα».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο