Πιάσαμε Black jack

Στην καρδιά της μετεγραφικής περιόδου βρίσκεται το ποδόσφαιρο μας με όλες τις διοικήσεις των ομάδων να εντείνουν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση των ρόστερ. Οι 12 ομάδες της Α` κατηγορίας στοχεύουν στην ενίσχυση εκείνη ώστε να παρουσιάσουν ελκυστικό σύνολο στις εγχώριες διοργανώσεις ενώ για κάποιες άλλες υπάρχει και η ευρωπαϊκή πρόκληση.

Το σύνολο των μετεγραφών μέχρι την δεδομένη χρονική στιγμή είναι 21. H AEK έχει πραγματοποιήσει τις περισσότερες, έξι στο αριθμό. Ήρθαν οι Ολατουντζι, Γκαρσία, Σάντος, Εγγλέζου, Ρομό και Μαρτίνεθ. Η ΑΕΛ έχει πραγματοποιήσει πέντε. Απέκτησε τους Σωτηρίου, Ριστέφσκι, Μαζάν, Μάζουρεκ και Ρέινολντς.

Ο ΑΠΟΕΛ, θορύβησε με τις κινήσεις του ντύνοντας στα « γαλαζοκίτρινα» τους Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Καρω. Ο Απόλλωνας προχώρησε στην σύναψη συμφωνίας με τους Ζράντι, Κολ και Αμίνι. Δυο κινήσεις για την πρωταθλήτρια Ομόνοια αποκτώντας τους Γιούστε και Ψάλτη.

Μια μετεγραφή για τον Εθνικό αυτή του Χριστοδούλου, μια και για τον Ολυμπιακό αυτή του Μουκτάρη. Πέντε ομάδες δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην απόκτηση ποδοσφαιριστών, Ανόρθωση, Άρης, Δόξα, ΠΑΕΕΚ και Πάφος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο