Δίχτυα Τιμούρ σε γνώριμα και όχι μόνο… νερά…

Δίκτυα για την αναζήτηση ποδοσφαιριστών έχει ρίξει ο προπονητής της Ανόρθωσης Τιμούρ Κετσπάγια. Οι πολλές αποχωρήσεις από το ρόστερ συνεπάγεται και με τις ανάλογες προσθήκες ώστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Κυρία την νέα χρονιά.

Oι μέχρι τώρα ενδείξεις δείχνουν ότι η Ανόρθωση θα κινηθεί για την απόκτηση 8-9 ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό είναι ότι για καμία περίπτωση ποδοσφαιριστή δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση.

Σέντερ μπακ, οκτάρι, επιτελικός μέσος, δυο ακραίοι επιθετικοί δεξιά και αριστερά και ένας επιθετικός περιοχής είναι οι βασικές προτεραιότητες του Τιμούρ. Ο τεχνικός της «Κυρίας» εντατικοποιεί τις επαφές στην Γεωργία και ίσως αύριο να έχει φρέσκα νέα.

Σε ότι αφορά στον  26χρονο Ιβοριανό Σερζ Αρνό Άκα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ελ Γκούνα της Αιγύπτου προτάθηκε, αλλά είναι ποδοσφαιριστής με κυρίως ανασταλτικά προσόντα), οπότε αυτή την ώρα μπαίνει στην άκρη.

 Την ίδια ώρα, υπάρχουν ανοικτά κεφάλαια στην Κυρία. Ο Μίχα, σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ θα συνεχίσει στην Χάποελ Μπερ Σεβά. Στην Ανόρθωση τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει υπογράψει, ωστόσο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 100 χιλιάδων με συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

 Για τον Νταουσβίλι, καμία ομάδα είτε από την Κύπρο είτε από το εξωτερικό δεν έχει πλησιάσει επίσημα την Ανόρθωση για την απόκτηση του. Ο Γεωργιανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

Εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις στις περιπτώσεις των Ρουσιά και Αντωνιάδη. Προχωρά με τον πρώτο, τυπική διαδικασία του δεύτερου. Λογικά ομιλούντες ο Χριστοφή λέει ναι σε συμβόλαιο με μειωμένες απολαβές, ενώ αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό επιστρέφει ο Ανδρέας Αβραάμ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο