«Ο Μίχα συμφώνησε για δημόσια απολογία και εθελοντική κοινωνική εργασία»

«Ο Μίχα συμφώνησε για δημόσια απολογία και εθελοντική κοινωνική εργασία» thumb

Ολοένα και αυξάνονται οι ενδείξεις πως ο τελικός του κυπέλλου Coca Cola θα αποδειχθεί το τελευταίο παιχνίδι του Ντορ Μίχα με τη φανέλα της Ανόρθωσης.

Το σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sports.walla.co.il περί επαναπατρισμού του 29χρονου άσου αυτό το καλοκαίρι και συμφωνίας του (για 2+1 χρόνια) με τη Χάποελ Μπερ Σεβά επιβεβαιώνεται και από την ynet.co.il.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως η μετακίνηση του Ισραηλινού μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί, μόλις αυτός επιστρέψει από τις διακοπές του στο Ντουμπάι, με την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης ύψους €100.000 στην Ανόρθωση (σ.σ. εκπνέει στις 15 Ιουνίου) από την πρόεδρο του ισραηλινού συλλόγου, Αλόνα Μπαρκάτ.

Στο πιο πρόσφατο δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρεται πως μέρος της συμφωνίας των δύο πλευρών (Χάποελ και Μίχα) είναι ο 29χρονος να απολογηθεί δημόσια για την πολύκροτη υπόθεση των ανήλικων κοριτσιών που τον οδήγησε (από κοινού με τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ, Ομέρ Ατζίλι) στα δικαστήρια, και συνάμα να προσφέρει εθελοντικά κοινωνική εργασία.

0