Θα επανεκκίνηση η βιομηχανία

H σημερινή τοποθέτηση του Υπουργού Υγείας Κωνσταντίνου Ιωάννου για επιστροφή του φίλαθλου κόσμου στα γήπεδα αρχής γενομένης από τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων έχει σκορπίσει χαμόγελα τεράστιας ικανοποίησης στις διοίκησης όλων των ομάδων, όλων των κατηγοριών.

Το ποδόσφαιρο, όπως και άλλοι τομείς της κοινωνίας, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία. Μια τεράστια βιομηχανία λειτουργούσε με ελάχιστα έσοδα. Πλέον τα δεδομένα αλλάζουν. Ο κόσμος θα επιστρέψει κάτι που σημαίνει έσοδα. Από τα εισιτήρια, από τα διαρκείας, από τους χορηγούς, από τις διαφημίσεις, από την πώληση προϊόντων και άλλα πολλά.

Πλέον θα σταματήσουν να διεξάγονται ποδοσφαιρικοί αγώνες κατά τους οποίους ακούς την φωνή του ποδοσφαιριστή, τις οδηγίες του προπονητή και τις παρατηρήσεις του προέδρου από την κερκίδα. Θα διεξάγονται αγώνες με παλμό στην κερκίδα, με συνθήματα, με εικόνες που όλα τα προηγούμενα χρόνια συνηθίσαμε στα γήπεδα. Θα διεξάγονται αγώνες με τους ποδοσφαιριστές να έχουν διαφορετικοί ψυχολογία, δεν είναι λίγες οι φορές που φέτος πολλοί ποδοσφαιριστές τοποθετήθηκαν δημόσια ότι είναι σαν να αγωνίζονται σε φιλικό αγώνα χωρίς τον κόσμο στην κερκίδα. Καιρός να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο