Ο Μάριος Χαραλάμπους στο Ράδιο Πρώτο: «Το σενάριο επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια»

Στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «Τρανζιτσιον» και στον Θεόδωρο Καυαρίδη μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα Μάριος Χαραλάμπους για το τι έφταιξε και ο Απόλλωνας για ακόμη μια χρονιά απώλεσε τον τίτλο του πρωταθλητή ενώ είχε όλα τα φόντα για να τον κατακτήσει. 

Τι είπε:  

«Έχουν γίνει λάθη, όμως ο Απόλλωνας είναι η ομάδα μας. Δεν πρέπει να μας απογοητεύει και να σχηματίζουμε αρνητικές εικόνες. Αυτοί που θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες θα τις αναλάβουν, όπως έκανε και ο πρόεδρος. Αυτό το σενάριο επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια. Είναι το φαβορί αλλά δεν καταφέρνει να πάρει τον τίτλο»

«Δεν έδωσε δικαίωμα η ομάδα να πάει την τελευταία αγωνιστική για τον τίτλο. Αν πήγαινε και έχανε δεν θα υπήρχε τόση απογοήτευση. Στέρησαν στον εαυτό τους να πάνε για τον τίτλο». 

«Είχαμε συνάντηση με τον Νίκο Κίρζη. Η θέση των παλαιμάχων είναι εκεί. Οι παλαίμαχοι είναι πολύ σημαντικοί για κάθε ομάδα. Έχουν κερδίσει τίτλους για την ομάδα. Είναι ανθρώποι και σεβαστοί από τους φίλους του Απόλλωνα και επιβάλλεται να έχουν ρόλο στο εκάστοτε συμβούλιο. Δίνουν μια ενότητα στην ομάδα. Πρέπει να είναι κοντά με τον τρόπο που θέλει η διοίκηση να την βοηθήσουμε». 

«Θα πρέπει ο προπονητής να ξέρει που έρχεται. Να έχει το εκτόπισμα και να έχει άποψη για το ρόστερ του. Επιβάλλεται να έχει άποψη για το ποιος παίκτης θα έρθει σε κάθε γραμμή. Να θέσει κάτω τις απόψεις του, το πλάνο του και θα είναι αυτό το κριτήριο για την πρόσληψη του». 

«Εγώ είμαι εναντίων των πολλών αλλαγών σε μια ομάδα. Θα φύγουν όμως αρκετοί παίκτες, λόγω οικονομικού αλλά και λόγω αγωνιστικής εικόνας. Θα έχει τεράστια δουλειά ο νέος προπονητής». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο