«Τα κατάφερα, ήταν ο στόχος μου από την αρχή»

Ο Ανδρέας Παναγιώτου (Φιλιώτης) επανήλθε στην εθνική ανδρών μετά από δύο χρόνια. Ο διεθνής ακραίος αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη και μοναδική φορά με την εθνική στις 22/3/2017 στον φιλικό αγώνα με αντίπαλο το Καζακστάν στο ΓΣΠ. Οι καλές του παρουσίες έφεραν την κλήση του στην εθνική από τον Νίκο Κωστένογλου.

Η ιστοσελίδα του Απόλλωνα δημοσίευσε δηλώσεις του ποδοσφαιριστή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κύριος Κωστένογλου με συμπεριέλαβε στην κλήση της εθνικής ανδρών. Είναι ένας στόχος που έθεσα στην αρχή της σεζόν. Μέσα από την παρουσία μου στον Απόλλωνα να επανέλθω στην εθνική και τα κατάφερα. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ότι μου ζητηθεί από τον κύριο Κωστένογλου και θα προσπαθήσω να δώσω ότι μπορώ για το εθνόσημο στο στήθος».

Σε ερώτηση για τους δύο επόμενους αντιπάλους της εθνικής, εστιάζοντας στον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ατίλα Σάλαϊ, απάντησε: «Πρόκειται για δύο χώρες (Ουγγαρία και Ουκρανία) που θα λάβουν μέρος στο προσεχές Euro και είναι ομάδες υψηλής ποιότητας. Θα έχω την ευκαιρία να συναντήσω και τον Ατίλα μετά από κάποιους μήνες και θα χαρώ πολύ θα τα ξαναπούμε από κοντά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο