«Η ομάδα μου παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Ο τεχνικός της Ένωσης, Σωτήρης Αντωνίου, δήλωσε μετά το εντός έδρας 1-1 της ομάδας του με τον Εθνικό:

"Δείξαμε πολύ μεγάλη σοβαρότητα ως ομάδα, αν αναλογιστούμε τη βαθμολογική θέση που έχουμε και μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, διότι ήταν εκπληκτική η εμφάνισή μας στα πρώτα 65 λεπτά στο προηγούμενο ματς, όπως και σήμερα. Θεωρώ ότι η ομάδα μου παίζει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στο β΄γκρουπ τον τελευταίο καιρό.

Η απουσία του Μπάλαζιτς στα τρία παιχνίδια, γιατί με τη Νέα Σαλαμίνα έπαιξε 5 λεπτά, στο ματς με την Καρμιώτισσα και τον Ερμή στοίχισε πολύ. Θα μιλούσαμε για διαφορετική ομάδα. Μια ομάδα που παίζει μοντέρνα, κρατάει τη μπάλα, δημιουργεί ευκαιρίες. Η απουσία του Μπάλαζιτς και η ιστορία με τις χαμένες ευκαιρίες, έφερε την ομάδα σε αυτή τη θέση.
 
Μπήκαμε πολύ δυνατά στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες. Πατούσαμε καλύτερα, είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώσαμε ένα εκπληκτικό γκολ, δυστυχώς όμως ήταν ασυγχώρητο το γκολ που δεχθήκαμε. Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν δικαιολογούν τη βαθμολογική μας θέση.

Η ομάδα κέρδισε σήμερα τον Θεόδωρο Κολοκούδια. Εξαιρετικός παίκτης. Δεν πήρε ευκαιρίες. Είχα το θάρρος να τον βάλω σε ένα κρίσιμο ματς. Υπάρχουν και άλλοι Κύπριοι και πρέπει να κοιτάξουμε σε αυτούς διότι είναι εξαιρετικοί".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο