«Θα συζητήσουμε πολλά, με ενδιαφέρει η Ανόρθωση να διεκδικεί τίτλους»

Δεν έχει ανάγκη από δικαίωση, τόνισε ο Τιμούρ Κετσπάγια και διευκρίνισε πως θα συζητήσει πολλά θέματα με τη διοίκηση επειδή τον ενδιαφέρει η Ανόρθωση να διεκδικεί τίτλους. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε μεταξύ άλλων:

Για το συμβόλαιο του και αν έφτασε σε συμφωνία: «Αυτές τις μέρες θα κάτσουμε να συζητήσουμε πολλά πράγματα. Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου. Θέλω να ξέρω τους στόχους της ομάδας. Δεν είναι μόνο το θέμα του συμβολαίου μου. Μιλήσαμε πολλές φορές με τη διοίκηση μέχρι τώρα. Εμένα με ενδιαφέρει η Ανόρθωση να διεκδικεί τίτλους. Τώρα, να πληρώνομαι εγώ και να έχουμε μια ομάδα η οποία θα βρίσκεται απλά στην εξάδα, δεν είναι αυτό που θέλω. Αν γίνουν όλα αυτά, σίγουρα ναι, η θέληση από τις δύο πλευρές για ανανέωση υπάρχει. Απ’ εκεί και πέρα θα κάτσουμε και θα αποφασίσουμε».

Αν χρειάζονται πολλές αλλαγές στην ομάδα: «Αλλαγές πάντα γίνονται. Δεν θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε όσες αλλαγές έγιναν πριν δύο χρόνια. Κάποιοι παίκτες θα έρθουν, κάποιοι θα φύγουν. Θα κοιτάξουμε να βρούμε παίκτες με ποιότητα για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

Αν είναι δικαίωση για τον ίδιο η κατάκτηση του κυπέλλου: «Εγώ δεν έχω ανάγκη από δικαίωση. Αυτός που δεν θέλει να καταλάβει ας μην καταλάβει. Πέτυχα αρκετά πράγματα ως προπονητής και με την Ανόρθωση και στις άλλες ομάδες που δούλεψα. Δυστυχώς πέρσι με όσα έγιναν δεν μας επιτράπηκε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Φέτος στο πρωτάθλημα δεν μας βγήκαν τα παιχνίδια, ήμασταν και άτυχοι πιστεύω. Κατακτήσαμε το κύπελλο και αυτό έχει σημασία».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο