ΑΕΚ: Παραμένει ο Άμπραχαμ!

Ο προγραμματισμός στην ΑΕΚ συνεχίζεται και ο Τσάβι Ρόκα παίρνει την μια απόφαση μετά την άλλη.

Το νεότερο που προκύπτει με έναν από τους παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ, είναι ότι ο Άμπραχαμ θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα. Να σημειώσουμε πως ο Ισπανός μέσος διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Θυμίζουμε επίσης πως πριν από 6 μήνες είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο (σε ένα ματς με την Ανόρθωση), υποβλήθηκε σε επέμβαση και πλέον μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η απόφαση του Ρόκα είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ και έτσι ο 35χρονος μέσος θα ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία με στόχο να φωνάξει «παρών» τη σεζόν 2021-2022 και να βοηθήσει την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της. Είναι ξεκάθαρο όμως πως οι κιτρινοπράσινοι θα ελέγχουν συνεχώς την αγωνιστική κατάσταση του Άμπραχαμ όταν ξεκινήσουν οι προπονήσεις, αφού προέρχεται από πολύμηνη απουσία.

Εμείς σας μεταφέρουμε τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή, και πρέπει να σημειωθεί πως σε μια μεταγραφή περίοδο όλα είναι ρευστά και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν.

Έτσι, από τη μια ο Χέιτλι ειδοποιήθηκε ότι θα αποτελέσει παρελθόν και από την άλλη ο Άμπραχαμ πως θα παραμείνει. Ερωτηματικό η περίπτωση του Σπιρόφσκι και αναμένεται πως σύντομα θα ξεκαθαρίσει και αυτή.

Γιώργος Λεωνίδου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο