Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι (πρώτη) επιλογή για τον Ζαχίντ

Η αγωνιστική περίοδος 2020/21 ήταν από πλευράς αποτελεσμάτων η χειρότερη που βίωσε ο Γκαγιάς Ζαχίντ στον ΑΠΟΕΛ και συνάμα η τελευταία στο συμβόλαιό του με τους «γαλαζοκίτρινους».

Η (μέσω υπογραφής νέου συμβολαλαίου) παραμονή στον Αρχάγγελο δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό σενάριο και αυτή η εκτίμηση ενισχύθηκε από τις δηλώσεις του Πακιστανού άσου (με νορβγική υπηκοότητα) στην ιστοσελίδα dagsavisen.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη περίοδο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Το επίπεδο του κυπριακού πρωταθλήματος είναι αρκετά καλό, οι έξι καλύτερες ομάδες κινούνται σε υψηλό επίπεδο. Το νορβηγικό πρωτάθλημα είναι πιο άνισο και με λιγότερο ανταγωνισμό.

Στόχος μου είναι να παίξω σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα κι έναν καλύτερο σύλλογο. Έχω αγωνιστεί τέσσερα χρόνια στο εξωτερικό και κάθε σεζόν έχω σχεδόν φουλ συμμετοχές.

Θα ήταν πολύ ωραίο, αν καταφέρω να παίξω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ίσως να έλθει προσφορά από εκεί. Θα απολάμβανα ακόμα και η συμμετοχή με μια πιο αδύναμη ομάδα σ' ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.

Είναι σημαντικό για μένα να είμαι σε μια ομάδα όταν αρχίσει η προετοιμασία. Δεν θέλω να επιστρέψω στη Νορβηγία αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο 26χρονος άσος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο