«Αδικηθήκαμε, όταν μας χτύπησε η πανδημία, αδικούμαστε και τώρα»

Νέα επιστολή προς το υπουργείο Υγείας, στο οποίο ζητεί να πληροφορηθεί γιατί απορρίφθηκε το αίτημά της για παρουσία κόσμου στο προσεχές παιχνίδι της και να διαμαρτυρηθεί γι' αυτήν την απόφαση, έχει αποστείλει η Νέα Σαλαμίνα.

Αυτό αποκάλυψε ι εκπρόσωπος Τύπου του σωματείου, Δημήτρης Λάζος, ο οποίος μίλησε στον Super Sport για...

...τον αυριανό αγώνα: «Να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο της παραμονής. Η νίκη την προηγούμενη αγωνιστική μας έχει φέρει αισιοδοξία πως μπορούμε. Έχουμε πει πως κάθε βαθμός είναι πολύτιμος για την μάχη της παραμονής».

...το αγωνιστικό: «Εκτός θα είναι ο Κονφέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ, όπως και ο Βαρέλα που είναι τραυματίας. Αγώνα δρόμου κάνει ο Βάγκνερ, για τον οποίο θα εξαρτηθεί από την σημερινή προπόνηση. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

...την μάχη της παραμονής: «Πέρα από τη δική μας νίκη, εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων και κυρίως του Εθνικού. Θα πρέπει όμως να δούμε πρώτα εμείς να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες και στο τέλος να δούμε τι θα συμβεί. Ευχόμαστε να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την παραμονή».

...τη φημολογία περί 14 ομάδων: «Δεν μας απασχολεί η φημολογία περί 14 ομάδων. Κοιτάζουμε να πάρουμε τη νίκη στα παιχνίδια που απομένουν».

...το αίτημα για κόσμο στο γήπεδο: «Δυστυχώς πήραμε αρνητική απάντηση από το Υπουργείο Υγείας για να έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε στείλει νέα επιστολή όπου ζητάμε το σκεπτικό της απόφασης, αλλά και για να διαμαρτυρηθούμε γι αυτήν. Μας έχει λείψει σε όλους ο κόσμος. Μας έχει ενοχλήσει πως από την στιγμή που γίνονται εξαιρέσεις, όσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς της Ομόνοιας, του Ολυμπιακού και της Ανόρθωσης να βρίσκονται στο γήπεδο, τόσο σημαντικό είναι και για τους φίλους της Νέας Σαλαμίνας να βρίσκονται στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Νιώθουμε πως αδικούμαστε σαν ομάδα, γιατί και όταν ήμασταν η ομάδα που χτυπήθηκε πρώτη από την πανδημία, είχαμε αγωνιστεί, ενώ στην συνέχεια έγινε αλλαγή στο πρωτόκολλο, έτσι και τώρα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο