Ο Μηνά και ο ασφαλής τρόπος για αποτέλεσμα

Ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Κωνσταντίνος Μηνά, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ερμή:

"Ξεκίνησε πιο δυνατά ο Ερμής και σκόραρε δίκαια όμως ισορροπήσαμε γρήγορα το παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές μου βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα  να ανατρέψουν την κατάσταση, να έχουν υψηλή απόδοση για μεγάλη διάρκεια του αγώνα. Αυτό ζητήσαμε βασικά γιατί ο πιο ασφαλής τρόπος για να έχεις αποτέλεσμα είναι μέσω της διάρκειας της απόδοσης. Αυτό το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου.

Ήταν νίκη την οποία χρειαζόμασταν όλοι και ιδιαίτερα ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας. Είπα στους ποδοσφαιριστές πως έχουν αυτή τη νύχτα και μόνο να χαλαρώσουν και από αύριο αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν. Από αύριο βλέπουμε το παιχνίδι της Τετάρτης και τίποτα περισσότερο''.

Σε ερώτηση αν τον προβληματίσει το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει σημάδια κόπωσης στο δεύτερο μέρος των αγώνων της, απάντησε:

''Ναι με προβληματίζει όμως πρέπει να πω ότι όλοι οι αντίπαλοι στο γκρουπ είναι πολύ καλού επιπέδου. Ήταν πολύ δύσκολο σήμερα αυτό που έγινε. Δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού για 90 λεπτά. Πρέπει είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά και τακτικά ότι ο αντίπαλος θα σε σπρώξει πίσω''

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο