ΑΠΟΕΛ: Το χειρουργείο, το "ηλεκτροσόκ" και η ψυχή

Όχι ένας, ούτε δύο ή τρεις αλλά τέσσερις παίκτες του ΑΠΟΕΛ έχουν υποστεί σοβαρό τραυματισμό τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας σεζόν. Οι Εφραίμ, Μπερν και Σατσιάς έχουν ήδη διαβεί την πόρτα του χειρουργείου ενώ έπεται και ο Γαβριήλ, ο οποίος φάνηκε τρομερά άτυχος σε μια φάση της καριέρας του που είχε ανοδική πορεία.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, βάσει πληροφοριών, σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει τον Γαβριήλ στο αρχικό σχήμα ενόψει της ημιτελικής ρεβάνς κυπέλλου με την Ανόρθωση. Ο σοβαρός τραυματισμός του νεαρού, αποτέλεσε πλήγμα για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα ένα "ηλεκτροσόκ" ώστε η ομάδα να θυμηθεί την πειστική της παρουσία που είχε στα προημιτελικά με την Ομόνοια και βεβαίως να καταθέσει ψυχή μεθαύριο (21/4) για την ανατροπή του σε βάρος της 1-0.

Ζητούμενα, μια τακτική και μια απόδοση που να μπαλώσει τις όποιες ανασταλτικές αδυναμίες των γαλαζοκιτρίνων, οι οποίοι με υπομονή να κυνηγήσουν το σκοράρισμα που θα αναγκάσει την Ανόρθωση να αλλάξει το πλάνο της. Διότι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα από το πρώτο παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ θα κληθεί να βγάλει το φίδι από την τρύπα, χωρίς να απιτρέψει την παραβίαση της εστίας του Ουζόχο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο