Υπενθύμιση για το πως βρέθηκε στο 2ο γκρουπ

Λίγη βαθμολογική σημασία έχει η ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Ερμή. Το μυαλό λογικά ήταν και είναι στο κύπελλο, εξού και το εκτεταμένο ροτέισιον του Πουρσαϊτίδη.

Όμως κάποια πράγματα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Ξεκάθαρα με τις αλλαγές του στο 2ο μέρος ο τεχνικός της ομάδας έδειξε πως και προβληματισμένος από τα όσα έβλεπε ήταν και τη νίκη ήθελε. Όμως... 

Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο ΑΠΟΕΛ εμφάνισε σχεδόν όλες τις παθογένειες που τον οδήγησαν στο 2ο γκρουπ. ΑΠΟΕΛ από Οκτώβριο μέχρι Ιανουάριο πάνω κάτω.

Γκάφες με χαρακτηριστικές στις φάσεις του γκολ τις ενέργειες των Ζόρζε και Σίλβα. Αδυναμία του Μπεν Σαχάρ κατά πρώτο λόγο και του Νούχιου να βάλουν την μπάλα στο πλεκτό. 

Με αυτά και με αυτά έχασε το αήττητο στα πλέι-οφ και δυστυχώς χάνει ενόψει Ανόρθωσης τον φορμαρισμένο Γαβριήλ που έφυγε τραυματίας. 

Χωρίς αμφιβολία η παρουσία στο "Αμμόχωστος" δεν θα επηρρεάσει την ετοιμασία και την προσέγγιση του επαναληπτικού με την Ανόρθωση. Ήταν όμως μία παρένθεση-υπενθύμιση για τα περισσότερα που αυτά που οδήγησαν τον ΑΠΟΕΛ στην χειρότερη του σεζόν στο πρωτάθλημα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο