«Γράφτηκαν διάφορα, αλλά η αλήθεια για Θεοδώρου και ΑΠΟΕΛ είναι...»

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ το περασμένο Σάββατο στον πάγκο της κάθισε ο Λευτέρης Ελευθερίου, ωστόσο για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου η ΕΝΠ προχώρησε στην πρόσληψη του Ελλαδίτη Σωτήρη Αντωνίου ως διαδόχου του αποδεσμευθέντος Κάρλος Φερέρ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Κωνσταντίνος Φάνου, μίλησε στον Super Sport FM 104 για...

...τον νέο προπονητή: «Αναλαμβάνουν από σήμερα. Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά υπάρχει πίστη. Υπάρχουν εννέα παιχνίδια, αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο προπονητής το πιστεύει πραγματικά. Εγώ λέω ότι δεν είναι ακατόρθωτο. Οφείλουμε να κερδίσουμε στον επόμενο αγώνα και δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε καλές εμφανίσεις. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε κάνει καλή αρχή στα πλέι οφ.

Ακολούθως καταφέραμε να χάσουμε τρεις αγώνες. Υπάρχει προβληματισμός και απογοήτευση, αλλά οφείλουμε να δούμε τι έφταιξε. Με το νέο προπονητή θέλουμε να κάνουμε νέα αρχή.

Όταν δεν πηγαίνει καλά μια ομάδα, το εύκολο είναι να κοιτάξουν τον προπονητή και αυτός παίρνει την ευθύνη. πρέπει να κρατήσει την ομάδα σε ένα καλό ψυχολογικό επίπεδο»

...το παιχνίδι με τη Δόξα: «Είναι πολύ δύσκολο, αν σκεφτούμε ότι ο αντίπαλος προέρχεται από καλά παιχνίδια. Περιμένουμε να δούμε την ομάδα να αντιδράσει μετά τον κορωνοϊό»

...τα αγωνιστικά: «Υπάρχει ποδοσφαιριστής που είναι περιορισμένος. Ο Πανός έχει πάθει ρήξη χιαστών και πήγε στη Γαλλία για εγχείρηση. Ο Θεοδώρου επιστρέφει κανονικά. Είχαν γραφτεί διάφορα, ότι δεν ήθελε να παίξει στο ΑΠΟΕΛ, γιατί μπορεί αν είναι η επόμενη του ομάδα. Δεν είναι έτσι. Είχε συμπτώματα το βράδυ της Παρασκευής και ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο. Το τεστ του ήταν αρνητικό, αλλά επιλέξαμε να μην το ρισκάρουμε. Όταν περάσεις, ό,τι περάσαμε εμείς, με τον φόβο και τις απουσίες που υπήρχαν στην ομάδα, δεν θα θέλαμε να περάσουμε ξανά το ίδιο.

Να πούμε μπράβο στην πετοσφαιρική ομάδα της ΕΝΠ που κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να προκριθεί στον τελικό μακάρι να καταφέρει να πάρει το τρόπαιο»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο