Αντέδρασε ο Βιολάρης για όσα λέχθηκαν για τον Θεοδώρου

Ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Ένωσης, Πέτρος Βιολάρης, με αφορμή την απουσία του Δημήτρη Θεοδώρου από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και τα όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν, σχολίασε:

"Μεγάλη απογοήτευση να μπαίνεις στο διαδύκτιο και να διαβάζεις ανακρίβειες από δικούς μας ανθρώπους. Ξεκάθαρα ο Δημήτρης Θεοδώρου ένιωσε αδιαθεσία (με κάποια συμπτώματα) κατά τη χθεσινή μέρα και άμεσα προχωρήσαμε σε έλεγχο Rapid Test με αρνητική ένδειξη και ταυτόχρονα απο έλεγχο PCR.

Οποιοσδήποτε επιστήμονας αναγνώρισε από το διαδύκτιο ότι ο ποδοσφαιριστής είναι αρνητικός και ψεύδεται για άλλους λόγους καλό θα ήταν να ενταχθεί στην επιδημιολογική ομάδα άμεσα!

Σεβαστείτε τουλάχιστον τους αθλητές που νόσησαν και ελατε να ρωτήσετε πως είναι για ένα αθλητή και αν ποτέ θα έβαζε το ποδοσφαιρικό του μέλλον πάνω από την υγεία του ιδίου και της οικογένειας του!

ΥΓ 4 φορές μου τηλεφώνησε ο Δημητρης και μου ζήτησε να έρθει να παιξει στο σημερινό αγώνα. Αν θέλετε να κατηγορήσετε κάποιον, τότε αυτός είμαι ΕΓΩ. 3 χρόνια συνήθισα, θα αντέξω ακόμη λίγες μέρες".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο