Ξεκουράζει ή δοκιμάζει με ΕΝΠ; 

Δίκοπο μαχαίρι ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΕΝΠ για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη. Αυτό γιατί ακολουθεί ο αγώνας της χρονιάς για τους γαλαζοκίττινους μέχρι τον επόμενο φυσικά για τα ημιτελικά του κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση μετά από 4 ημέρες.

Σε ένα αγώνα όπου οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό όπου φυσικά στόχος είναι η κατάκτηση του. Μόνο με αυτό τον τρόπο η ομάδα του Σάββα Πουρσαιτίδη θα σώσει την χρονιά, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 

Κόντρα στην ΕΝΠ το δεδομένο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ δεν κατεβαίνει για να χάσει ή να παίξει πιο συντηρητικά λόγω κυπέλλου. Και να πάρει τη νίκη θέλει και να δώσει συνέχεια στην αγωνιστική του εικόνα αλλά και να πάρει ψυχολογία ενόψει του «τελικού» με την Ανόρθωση. 

Άλλωστε το ίδιο πράγμα τονίζει και ο προπονητής της ομάδας ο οποίος καθημερινά περνά από αξιολόγηση το ρόστερ του ενόψει της νέας χρονιάς. 

Πάντως δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές ενόψει του σημερινού αγώνα αφού θέλει να δοκιμάσει κάποια πράγματα εντός αγωνιστικού χώρου για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης ο οποίος κακά τα ψέματα έχει περισσότερη σημασία για τους γαλαζοκίτρινους.    

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο