ΑΠΟΕΛ: "Απίστευτη ανταπόκριση, οι αριθμοί ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο"

Με  ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ ευχαριστει τον κόσμο της ομάδας που προχώρησε σε προαγορά της ξεχωριστής επετειακής εμφάνισης, με τους αριθμούς να συντρίπτουν κάθε ρεκόρ προηγούμενων πωλήσεων σε αγωνιστική εμφάνιση.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Ως ΑΠΟΕΛ επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κάθε ΑΠΟΕΛιστα που προχώρησε μέχρι στιγμής, σε προαγορά αυτής της ξεχωριστής επετειακής εμφάνισης. Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αγκαλιάστηκε από την πλατιά μάζα του κόσμου μας, αποδεικνύοντας ότι τα εθνικά ιδανικά και ο ΑΠΟΕΛισμος είναι έννοιες ταυτόσημες. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη και βρισκόμαστε ακόμα στην τρίτη μέρα προαγοράς της επετειακής φανέλας. Ήδη οι αριθμοί προαγοράς έχουν συντρίψει κάθε ρεκόρ προηγούμενων πωλήσεων σε αγωνιστική εμφάνιση.

Ενημερώνουμε τον κόσμο μας ότι αν συνεχιστεί με αυτό τον ρυθμό η διαδικασία, θα προχωρήσουμε και σε νέα παραγγελία αφού ούτε οι 1821 φανέλες θα είναι αρκετές για να καλύψουν τους ΑΠΟΕΛιστες που θέλουν να αποκτήσουν αυτή την ιδιαίτερη εμφάνιση.

Η προαγορά της επετειακής εμφάνισης συνεχίζεται κανονικά τόσο μέσω Διαδικτύου όσο και από το Orange Shop. Εκτός από σήμερα 01/04 που το κατάστημα είναι κλειστό λόγω της Εθνικής Επετείου του 1955".

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο