Το κίνητρο, ο «τελικός» και το… κατάντημα

Μετά το τέλος των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ο Αρχάγγελος άρχισε να γεμίζει και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να μπαίνουν και πάλι στο κάδρο. Μπορεί την Κυριακή να είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος», αλλά η αλήθεια είναι ότι οι γαλαζοκίτρινοι ζουν και αναπνέουν για τα παιχνίδια κυπέλλου με την Ανόρθωση (14 και 21/4). Εκεί που θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό ολόκληρη η χρονιά. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούμε πλέον να κάνουμε λόγο για το Βατερλό της φετινής σεζόν.

Είναι αυτονόητο, ότι στον αγώνα της Κυριακής, οι γαλαζοκίτρινοι θα παρουσιαστούν με στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς. Άλλωστε αυτό επιτάσσει η ιστορία της ομάδας. Το είπαμε αρκετές φορές ότι στο σημείο που βρέθηκε φέτος, το μοναδικό κίνητρο που υπάρχει στη Β’ Φάση είναι η νίκη σε κάθε αγώνα ανεξαιρέτως του ποιοι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν. 

Παράλληλα, στα παιχνίδια που απομένουν, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναμένεται να δώσει χρόνο και σε νεαρούς ώστε να έχει μια πιο ξεκάθαρη άποψη. Άλλωστε, η ομάδα έδειξε ότι χρειάζεται να ενισχύσει το κυπριακό στοιχείο τη νέα περίοδο και είναι αυτονόητο ότι θα δει πρώτα τα δικά της παιδιά πριν κινηθεί στο παζάρι. Ήδη  στις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα λαμβάνουν μέρος οι Μίλτος Χατζηπαναγιώτου (μέσος), Νικόλας Δημητρίου, Σταύρος Γεωργίου (μεσοεπιθετικοί) και Σουλειμάν Σόνα (επιθετικός).

Είναι κατάντημα…
Περί καταντήματος πρόκειται το γεγονός ότι στην χθεσινή αποστολή της Εθνική μας ομάδας, κόντρα στη Σλοβενία δεν υπήρχε ούτε και ένας ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Κάτι που δεν τιμά κανένα στον Αρχάγγελο και που πρέπει να προβληματίσει έντονα άπαντες. Οι καιροί που ο ΑΠΟΕΛ αποτελούσε τον κύριο αιμοδότη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχουν παρέλθει και η χθεσινή εξέλιξη θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ο καθρέφτης της φετινής πορείας της ομάδας.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο