Τα συλλυπητήρια των ομάδων για Νίκο Χαραλάμπους

Οι ομάδες μας στέλνουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια της Ομόνοιας και τους οικείους του Νίκου Χαραλάμπους, για το θάνατο του.

 

 

Ομόνοια Ψευδά:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ομόνοια Ψευδά εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια της Ομόνοιας και τους οικείους, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, Νίκου Χαραλάμπους που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 71 ετών.

Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Απόλλων:

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Χαραλάμπους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/3).

Ο εκλιπών διετέλεσε επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ομόνοιας Λευκωσίας ενώ ήταν μέλος του Δ.Σ της Ομόνοιας.

Ο αείμνηστος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας μετρώντας 17 συμμετοχές και ένα γκολ.  Πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο νησί μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

ΑΕΚ:

"Όλη η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην μέλους του ΔΣ της Ομόνοιας, Nίκου Χαραλάμπους, για τον αδόκητο θάνατο του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει"

 

 

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο