"Σουπερλιγκάτη ομάδα περιμένει στη... γωνιά για Πουρσαϊτίδη"

Δυο συν μια ειδήσεις έδωσε η αθλητική ελλαδική ιστοσελίδα Sportdog.gr. Το πιθανό διαζύγιο της ΑΕΚ με τον Αυγουστή και η τελειωμένη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στον Απόλλωνα, δεν αρκούσαν για τους συναδέλφους στην Ελλάδα. Πρόσθεσαν ακόμη μια στο τέλος, αλλά αυτή έχει αστερίσκο. Αναφέρεται στον ΑΠΟΕΛ και στο Σάββα Πουρσαϊτίδη που βρίσκεται στο στόχαστρο Σουπερλιγκάτης ομάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πουρσαϊτίδης διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2022 στον ΑΠΟΕΛ και έχει ένθερμους υποστηρικτές στην ομάδα, αλλά και κάποιους που προωθούν άλλες λύσεις (μια επίσης με Έλληνα κόουτς)!

Αναλυτικά

Να ασχοληθώ λίγο και με ΑΠΟΕΛ, εκεί που ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προσπαθεί να συνεφέρει την ομάδα, που έφτασε να παίζει στα πλέι άουτ και όχι στα πλέι οφ! Κάτι μάλλον ντροπιαστικό για τους οπαδούς της. Ο Πουρσαϊτίδης που ανέλαβε τον Γενάρη στην θέση του Ιρλανδού Μικ Μακ Κάρθι, που με την σειρά του ειχε πάρει την θέση του Μαρίνου Ουζουνίδη σε μια καταστροφική σεζόν, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 με τον Θρύλο της Κύπρου. Ο ταλαντούχος κι ανερχόμενος Έλληνας προπονητής έχει ένθερμους υποστηρικτές μέσα στον Οργανισμό ΑΠΟΕΛ αλλά και κάποιους που προωθούν άλλες λύσεις(μια επίσης με Έλληνα κόουτς)! Κοντός ψαλμός αλληλούια βεβαίως αλλά αυτό που ξέρω είναι πως και Σουπερλιγκάτη ομάδα όχι μόνο κάνει σκάουτινγκ τον Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά περιμένει και στην...γωνία αν στραβώσει η συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ!!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο