Ας μιλήσουμε για πρωτόγνωρες καταστάσεις… 

Πρωτόγνωρες καταστάσεις ζουν όλοι στον Αρχάγγελο, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα. Η ομάδα να βρίσκεται σε μια κατάσταση αναμονής μέχρι τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου, αφού το αποτέλεσμα τους θα κρίνει στον μέγιστο βαθμό ολόκληρη τη σεζόν.

Ο ΑΠΟΕΛ βγήκε νοκ- άουτ από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, σχεδόν με το «καλημέρα» κι ας μην το παραδέχονταν πολλοί δημόσια. Είτε γιατί δεν ήθελαν να το πιστέψουν, είτε γιατί το όνομα και το εκτόπισμα της ομάδας δεν επέτρεπε τέτοιες σκέψεις. Την αλήθεια όμως την έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο και κάθε αγωνιστική που περνούσε, οι αμφιβολίες κατά πόσον η ομάδα μπορεί, γίνονταν ολοένα και πιο έντονες. Και έγιναν ακόμα εντονότερες όταν πλέον το ερώτημα που είχε τεθεί είναι, όχι εάν ο ΑΠΟΕΛ μπορεί για πρωτάθλημα, αλλά εάν η ομάδα θα καταφέρει να πλασαριστεί στο Α’ Γκρουπ. 

Και φτάνουμε πλέον στα τέλη Μαρτίου, με τον ΑΠΟΕΛ να αγωνίζεται στον Β’ Όμιλο και να έχει ως μοναδικό κίνητρο να κρατηθεί σε εγρήγορση, ενόψει των αναμετρήσεων με την Ανόρθωση στο κύπελλο. 

Δύο παιχνίδια «τελικοί», με όλη τη σημασία της λέξεως αφού μόνο εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της «Κυρίας», ο ΑΠΟΕΛ θα μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού εισιτηρίου. 

Μέσα σε όλα αυτά, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει και τον… βραχνά να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, μέσω των αγώνων στο Β’ Γκρουπ. Κακά τα ψέματα, οι δύο αγώνες που ακολουθούν στο κύπελλο μέχρι το επόμενο θα καθορίσουν τη φετινή σεζόν. Ίσως να καθορίσουν ακόμα και το μέλλον της διοίκησης, αφού όλα θα τεθούν στο τραπέζι, όταν φτάσει η ώρα της Γενικής Συνέλευσης. Πάντα, κορωνοϊού επιτρέποντος…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο