«Στη διακοπή πρέπει όλοι να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το καλό της ομάδας»

Δίχως εξήγηση για την πτώση της απόδοσής της ομάδας του και τις τρεις διαδοχικές ήττες και αινιγματικός σε ό,τι αφορά το μέλλον εμφανίστηκε ο Κάρλος Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της ΕΝΠ από τον Εθνικό Άχνας.

«Είναι μια πολύ σκληρή ήττα για μας, περιμέναμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Στις δύο τελευταίες αγωνιστικές δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά η κατάσταση είναι πλέον κρίσιμη, πρέπει να την αναλύσουμε. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό διάλειμμα για να ηρεμήσουμε και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις.

Πάλι δεχθήκαμε γκολ από στημένη μπάλα, δεν γίνεται να μείνεις στην α’ κατηγορία με τόσα γκολ από στημένα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα για μας. Είναι δύσκολο να πούμε τι συνέβη, φτάσαμε στα πλέι οφ σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ήλθε η καταστροφική ήττα από την Καρμιώτισσα και έκτοτε αποκτήσαμε νεύρα ως ομάδα. Δεν θέλω να μιλήσω για τύχη, διότι δεν πιστεύω σε αυτήν. Η ομάδα είναι μπλοκαρισμένη και δεν μπορεί να αποδώσει.

Είναι ώρα όλοι να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για το καλό της ομάδας. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε, η ένταση είναι σε ψηλό βαθμό μετά το παιχνίδι, αλλά απομένουν ακόμη 10 παιχνίδια, 30 βαθμοί και πρέπει να οργανωθούμε και να δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος. Εγώ νιώθω ήρεμος και δυνατός, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από μένα», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο