«Ο Παπαχαραλάμπους με έστειλε να πάρω κατάθεση από τον Παπασταύρου» (video)

Ο Χάρης Σαββίδης απαντά στις καταγγελίες – κατηγορίες του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους

Την δική του απάντηση στις χθεσινές καταγγελίες του τέως προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, (ΔΕΣ ΕΔΩ) έδωσε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ Πρωτοσέλιδο ο ερευνών λειτουργός της Επιτροπής Χάρης Σαββίδης.

«Δεν θέλω να μπω ξανά στη διαδικασία να συγκρούομαι με τον κ. Παπαχαραλάμπους και ο ίδιος φαίνεται ότι έχει κουραστεί. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μην μας κουράζει ούτε και εμάς. Αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει. Απ` κεί και πέρα το τι θα γίνει είναι άλλο θέμα. Κοιτάξτε ξέρετε που ζούμε. Ο καθένας ανοίγει το στόμα του και λέει ότι θέλει. Γιατί δεν ανέφερε για ποιο λόγο πήγε στην Αστυνομία. Δεν ξέρω, επειδή σε αυτήν την χώρα έχουμε και θεσμούς και άτομα σοβαρά τα οποία επιτελούν το καθήκον τους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αναφέρομαι και στον βοηθό γενικό εισαγγελέα καλό είναι να γίνει μια έρευνα για το πώς έχουν τα πράγματα. Δεν είδα ποτέ κάποιον από εμάς να πηγαίνει στην Αστυνομία να καταθέσει και να κουβαλάει κάμερες και δημοσιογράφους και μάλιστα μια πριν να με προειδοποιεί ότι θα το κάνει. Όλο αυτό το σοού δεν έχω καταλάβει γιατί γίνεται.

Όχι μόνο έδωσε κατάθεση ο κ. Παπασταύρου αλλά ο κ. Παπαχαραλάμπους με είχε στείλει να πάρω την κατάθεση, την πήρα και ενημερώθηκε για την κατάθεση ότι λήφθηκε. Το ανακοίνωνε δεξιά και αριστερά ότι η Επιτροπή πήρε κατάθεση από τον κ. Παπασταύρου νιώθοντας ίσως δικαιωμένος διότι τότε βαλλόταν η Επιτροπή ότι δεν μπορεί να πάρει κατάθεση και έγινε σίριαλ στην Κύπρο μετά από τον ίδιο. Γνωρίζω γιατί το κάνει και γνωρίζω ότι όλο αυτό αντικατοπτρίζει ίσως την θέληση πολλών σε αυτόν τον τόπο αυτή η κατάθεση να πάει στον κάλαθο των αχρηστών. Να είστε βέβαιοι ότι όλο αυτό το ξεκίνησε ο κ. Παπαχαραλάμπους ενδεχομένως δεν ξέρω ίσως και με εντολές άλλων;».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο