ΑΠΟΕΛ: Ανεβαίνει το θερμόμετρο…

Κάτι λιγότερο από τρεις εβδομάδας υπολείπονται για την προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ που είναι προγραμματισμένη για τις 23 Μαρτίου και ήδη το θερμόμετρο έχει κτυπήσει κόκκινο.

Κι’ αυτό γιατί η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Θεόδωρου Κυριακίδη, φέρνει νέα δεδομένα αφού για πρώτη φορά μετά το Δεκέμβριο του 2013, ο Πρόδρομος Πετρίδης θα έχει ανθυποψήφιο, εάν και εφόσον ο ίδιος αποφασίσει θα επαναδιεκδικήσει τη θέση.

-Είναι αλήθεια, ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι ο πρόεδρος που κατέκτησε τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.  

-Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της δεύτερης του θητεία στον προεδρικό θώκο- από τον Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και σήμερα-ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε επτά σερί πρωταθλήματα.  

-Παράλληλα, η ομάδα επί προεδρίας του γνώρισε μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες.

-Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι έχει στον έλεγχο του σημαντικό αριθμό μετοχών.

Στα κατά της προεδρίας Πρόδρομου Πετρίδη, χρεώνεται το πολύ μεγάλο χρέος της εταιρείας που φαίνεται να υπάρχει, η κάκιστη φετινή σεζόν και οι συχνότατες αλλαγές προπονητών που επιβάρυναν το ταμείο.

Ο Θεόδωρος Κυριακίδης επιστρέφει στα δρόμενα του ΑΠΟΕΛ με δυναμικό τρόπο, αφού η εξαγγελία της υποψηφιότητας του, συνδυάστηκε με βολές κατά της νυν διοίκησης. Στο στόχαστρο του βρίσκεται η αύξηση του χρέους και η φετινή αποτυχημένη σεζόν.

-Ο κ. Κυριακίδης ήταν το δεξί χέρι του Φοίβου Ερωτοκρίτου που επί προεδρίας του, ο ΑΠΟΕΛ αναγεννήθηκε

-Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά τα μονοπάτια στον Αρχάγγελο, αφού διετέλεσε αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και στενός συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μάλιστα, ο Θεόδωρος Κυριακίδης ήταν ο άνθρωπος που ταξίδεψε στη Δανία και έπεισε τον Αΐλτον το καλοκαίρι του 2010 να πει το «ναι» στον ΑΠΟΕΛ.

 -Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του, έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο της ομάδας, ενώ έχει για συμμάχους ανθρώπους που διετέλεσαν μέλη σε παλαιότερα Διοικητικά Συμβούλια του ΑΠΟΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο