Η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα τη Δόξα για την 26η αγωνιστική.
Και είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να πάρεις αν θες να παραμείνεις εντός στόχων και είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να αποφύγεις τα λάθη. Η Δόξα έδειξε πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο, στην Κυρία το βίωσαν από πρώτο χέρι στον πρώτο γύρο, και πλέον η Αμμοχωστιανή ομάδα θέλει την άτυπη «ρεβάνς» για εκείνη την ήττα με 2-1 στο Μακάρειο.
Είναι η τελευταία αγωνιστική πριν την είσοδο στα πλέι οφφ και έτσι ο Τιμούρ θέλει να δει τους παίκτες του να πετυχαίνουν δεύτερη διαδοχική νίκη. Έτσι στη χειρότερη περίπτωση θα παραμείνει το -5 από την κορυφή, ενώ στην καλύτερη θα μειωθεί η διαφορά.
Όμως αυτά τα μαθηματικά σενάρια περνούν σε δεύτερη μοίρα. Ο Γεωργιανός προπονητής ετοίμασε την ομάδα του με μοναδικό σκοπό το τρίποντο, μελέτησε καλά τη Δόξα και η Ανόρθωση καλείται να πετύχει την 10η νίκη της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».




































