«Ξεκάθαρη η θέση μας για το VAR, ο κύριος Δαμιανού μας είπε ότι…»

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος.

Οι τοποθετήσεις του:

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να ισορροπήσουμε τα πράγματα, έφτιαξαν φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε φάσεις και ανακτήσαμε τον έλεγχο. Στο τελευταίο 30λεπτο βάλαμε πίεση και διεκδικήσαμε το τρίποντο.

Ο βαθμός είναι σημαντικός τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Είναι μια απόδειξη ότι μπορούμε να πάρουμε βαθμούς από παντού και έδειξε τη θέληση αυτών των παικτών που έδωσαν τα πάντα. Η αξία του βαθμού έχει να κάνει και με τον αντίπαλο, αφού ήρθε κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Εμείς για το VAR έχουμε ξεκάθαρη θέση. Είναι μεταβατική περίοδος και πρέπει να στηριχθεί. Πρέπει να χρησιμοποιείται σωστά, να δώσουμε πίστωση χρόνου για να λειτουργεί σωστά. Όλοι μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μη βάζουμε πιέσεις. Θα δούμε τα αποτελέσματα και θα μπορούμε να κρίνουμε με πιο ολοκληρωμένη άποψη. Θα είναι βοηθητικό αυτή είναι η θέση μας, φτάνει να χρησιμοποιείται σωστά.

Έγιναν λάθη κόντρα στον Απόλλωνα, όμως ποτέ δεν σκεφτόμαστε κακοπροαίρετα. Τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους. Να υπάρχει μια ομοιομορφία στα σφυρίγματα. Λάθη θα γίνουν. Λάθη κάνουν και οι παίκτες και οι προπονητές. Πρέπει να σκεφτόμαστε καλοπροαίρετα αν θέλουμε να βοηθήσουμε το VAR.

Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και δεν βλέπουμε ούτε πιο ψηλά ούτε πιο χαμηλά. Θέλουμε βελτίωση, πάμε καλά το τελευταίο διάστημα και ο στόχος μας είναι να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Ο κύριος Δαμιανού μας είπε ότι δεν είδε αυτά που θέλει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, είναι καλύτερα να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε το μοναδικό σωματείο που δεν είναι εταιρεία και δεν εξαρτάται από ένα ή δύο παράγοντες. Εξαρτόμαστε από τον κόσμο και μέσω του επαγγελματισμού μας μπορούμε να βελτιωνόμαστε. Ξέρουμε που θα κάνουμε οικονομία και είμαστε συγκεντρωμένοι στο κομμάτι αυτό.

Κάνουμε αργά και σταθερά βήματα για να είμαστε πιο καλοί τα επόμενα χρόνια».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο