Χριστοφόρου: "Να μας εξηγήσουν με επιχειρήματα"

Δηλώσεις στο Ράδιο Πρώτο έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης. Ο Δημήτρης Χριστοφόρου αναφέρθηκε στο προηγούμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, για τη βελτίωση στην άμυνα και την ενίσχυση, αλλά και για τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, όπου θα συζητηθεί η παραμονή των 14 ομάδων στην Α' Κατηγορία.

Αναλυτικά

Σαφώς πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα συναντούσαμε πολλές δυσκολίες στο ΓΣΠ και ουδέποτε σκεφτήκαμε την φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ. Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να κερδίσουν και στο τέλος της ημέρας το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακηριστεί δίκαιο.

Είναι πολύ στενά τα δεδομένα στην κορυφή. Τέσσερις ομάδες είναι πολύ κοντά και λίγο πιο κάτω η ΑΕΚ. Δεν θεωρούμε ότι έχει χαθεί οτιδήποτε και μέσα σε 15 παιχνίδια μπορούν να ανατραπούν τα πάντα.

Για πιθανή επιστροφή του κόσμου: Δεν βλέπω να μπορεί να διαφοροποιηθεί κάτι σχετικά με την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Για τη βελτίωση στην άμυνα: Είναι γεγονός ότι οι δυο προσθήκες ήταν εξ αρχής οι θέσεις που ψάχναμε. Σημαντικό ότι μπήκαν και οι δυο άμεσα στην ομάδα. Τα νούμερα είναι εκεί. Τέσσερα παιχνίδια με μηδέν παθητικό και σίγουρα μας ικανοποιεί το γεγονός αυτό.

Για το δημιουργικό κομμάτι: Όντως χθες δεν δημιουργήθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Δεν συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια μας. Παιχνίδια σαν το χθεσινό πρέπει να τα σκοτώνεις, να εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες.

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: Ψάχνουμε για έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά δεν έχει κάτι που μπορούμε να πούμε περισσότερα. Δεν είναι κάτι σίγουρο αν θα εξαντλήσουμε το όριο των μεταγραφών, αλλά κινούμαστε για απόκτηση ενός παίκτη σίγουρα. Είμαστε σε επαφές και το ζήτημα είναι να προκύψει συμφωνία. ΄

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: Θα δούμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι νωρίς να πούμε κάτι συγκεκριμένο.

Για τη Γενική Συνέλευση: Αυτό θέλουμε να γίνει στη Γενική Συνέλευση να μας εξηγήσουν με επιχειρήματα ότι η συγκεκριμένη πρόταση με τις 14 ομάδες θα είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Διατηρούμε πολύ σοβαρές επιφυλάξεις αν είναι προς το συμφέρον του πρωταθλήματος να αλλάζουμε συνεχώς τις προκηρύξεις μεσούσης της περιόδου.

 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο