Ανόρθωση: Τα ντέρμπι την κρατάνε πίσω

Mπορεί να πήρε τον πρώτο της βαθμό στα εκτός έδρας ντέρμπι η Ανόρθωση, μπορεί να κράτησε για 4η συνεχόμενη φορά το μηδέν στην άμυνα, αλλά δεν μπορεί να νιώθει ικανοποιημένη. Ούτε με τον ένα βαθμό, ούτε και με την παρουσία της. 

Η "Κυρία" ήθελε τη νίκη για να μην χάσει έδαφος στην μάχη του τίτλου. Μία ισοπαλία είναι εντός λογικής, αλλά η Ανόρθωση μπορούσε να κάνει περισσότερα στον αγωνιστικό χώρο, έπρεπε αν ήταν πιο απαιτητική. 

Επιθετικά φάνηκε και απείλησε δύο φορές στο 2ο μέρος με το δοκάρι να είναι το highlight. Στο πρώτο 20λεπτο ήταν άσχημη, βελτιώθηκε όταν άλλαξε ο σχηματισμός της. Όχι όμως στον απαιτούμενο βαθμό,  τουλάχιστον μέχρι το 45'  H άμυνα από την άλλη όντως έχει κάνει άλλο ένα βήμα προς τα εμπρός. Πολύ σημαντικό κομμάτι στο παζλ της διεκδίκησης. 

Η Ανόρθωση παραμένει με τα μπούνια στην μάχη του τίτλου. Θα ήταν ακόμη πιο γεμάτη η προοπτική της, καλύτερη η θέση της, αν είχε καλύτερα αποτελέσματα στα ντέρμπι. Αυτά την κρατάνε πίσω. Μέχρι τώρα έχει πάρει 8 βαθμούς από τους 24 στα ματς με το Big6. Αντίθετα κάνει πολύ καλή δουλειά στα "βατά" παιχνίδια. 

Όμως, ανεξάρτητα από τι συνέβη μέχρι τώρα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους ανταγωνιστές της και είναι βέβαιο πως μπορεί να βελτιώσει δραστικά την συγκομιδή της στα μεγάλα ματς. Που έρχονται μαζεμένα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο