Αλλαγή πλάνου και... επιθετικός από το πάνω ράφι!

Μετά την απόκτηση Παπουνασβίλι, Μπίσεσβαρ και Μπούτνερ, ο Απόλλωνας φουλάρει και για 4η προσθήκη, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Στο αρχικό πλάνο, η 4η μεταγραφή προοριζόταν η επιστροφή του Μαλεκκίδη από την Καρμιώτισσα, ωστόσο ο Γιάννης Πετράκης επιθυμεί την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού που να έχει το εύκολο γκολ. 

Σαφώς οι Πίττας και Ντιγκινί σκόραραν τα μισά γκολ του Απόλλωνα, ωστόσο και οι δυο μπορούν να αγωνιστούν και σε άλλες θέσεις της επίθεσης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει επιθετικό από το... πάνω ράφι, ο οποίος θα δώσει άμεσα το εύκολο γκολ. Μπορεί ο Απόλλωνας να είναι η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ωστόσο η τεχνική ηγεσία του Πετράκη και η διοίκηση Κίρζη θέλουν περαιτέρω ενίσχυση στην θέση 9.

Ο Απόλλωνας είναι στο ψάξιμο για ικανό 9άρι και σε αυτή την περίπτωση φαβορί να αποχωρήσει από την ομάδα θα είναι ο Μπένσοπ. Αν όμως δεν καρποφορήσουν οι προσπάθειες για φορ, τότε ο Μαλεκκιδης θα είναι αυτός που θα συμπληρώσει τις μεταγραφές των γαλάζιων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο