Αποχαιρετά το Κολόσσι και οδεύει για Αρχάγγελο!

Η κατ' αρχήν συμφωνία και η επικείμενη επισημοποίηση της απόκτησης του Αλεξάντερ Μπίτνερ δημιουργεί στον Απόλλωνα την ανάγκη ελευθέρωσης μιας θέσης στον κατάλογο των κοινοτικών/αλλοδαπών, προκειμένου να εγγραφεί ο 32χρονος Ολλανδός ακραίος μπακ.

Βασικός υποψήφιος για αποχώρηση (ήταν και) παραμένει ο Ντιέγκο Αγκίρε, μολονότι στο χθεσινό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Γιάννη Πετράκη.

Από το Κολόσσι διαρρέεται πως στο σύλλογο υπάρχει έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για τη στάση και την (μη) προσφορά του 30χρονου Αργεντινού, εξ ου και καταβάλλεται προσπάθεια για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ως επιταχυντής στις εξελίξεις προς αυτήν την κατεύθυνση είναι πολύ πιθανό να λειτουργήσει ο... ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αριστερού μπακ-χαφ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Γουίλερ και ταυτόχρονα να έχει έναν φουλ-μπακ που να μπορεί να υποστηρίξει το 3-4-3.

Η αποχώρηση από το Κολόσσι, υπό τη μορφή της λύσης του συμβολαίου, θα ανοίξει το δρόμο για τη μετακίνηση του Αγκίρε στον Αρχάγγελο που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως μια βολική και επικερδής εξέλιξη για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Μένει να φανεί πώς και πότε θα δρομολογηθούν οι σχετικές εξελίξεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο