Μπέργκ για μεταγραφές και την ισοπαλία: «Δεν γνωρίζω»   

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα και την ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Απόλλωνα ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπέργκ. 

Αναλυτικά: 

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ελέγξαμε τον αγώνα. Ήμασταν κοντά στο να σκοράρουμε. Θα μπορούσε να φτιάξουμε περισσότερες. Ο βαθμός είναι εντάξει για εμάς». 

«Και με την ΑΕΛ προσπαθήσαμε να επιτεθούμε. Δεν τα καταφέραμε από την πίεση της ΑΕΛ και ήταν δύσκολο. Και στα δυο παιχνίδια θέλαμε να επιτεθούμε. Σήμερα καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ο Απόλλωνας αμύνθηκε διαφορετικά από τον πρώτο μας αγώνα. Αυτό ήταν το διαφορετικό σήμερα». 

«Δεν γνωρίζω αν θα μπορούσε να επεκταθεί η σεζόν. Είναι γεγονός ότι είχαμε παιχνίδια σε μικρά διαστήματα. Δεν παίζει πάντα με την καλύτερη ενδεκάδα. Δεν παραπονιόμαστε γιατί έχουμε ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε αγώνα το Σάββατο. Είναι ένα σκληρό πρόγραμμα για όλες τις ομάδες και να ανυπομονούμε για τους αγώνες μας». 

«Δεν ξέρω. Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Ήδη ο Τσέποβιτς προπονείται μαζί μας. Χρειάζεται ακόμη λίγες προπονήσεις. Όλοι οι ομάδες ψάχνουν για κάτι καλύτερο. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και δεν υπάρχουν μεγάλα πλάνα για την περίοδο Ιανουαρίου»
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο