Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο παιχνίδι Ανόρθωση-Πάφος. Ο Ρενάτο Μαργκάσα τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και εξέφρασε την εκτίμηση πως το σημερινό παιχνίδι θα επαναφέρει την Ανόρθωση στο σωστό δρόμο και στην κορυφή.
«Ήμασταν καλύτεροι από την Πάφο, η οποία είναι καλή ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες, ευτυχώς βάλαμε γκολ, δεν δεχθήκαμε και πήραμε το σημαντικό αποτέλεσμα.
Στο α’ ημίχρονο είχαμε καλές στιγμές αλλά έπρεπε να ηρεμήσουμε. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια του ημιχρόνου, μας εξήγησε ο προπονητής και αλλάξαμε κάποια πράγματα.
Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωτάθλημα. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Χάσαμε την ισορροπία μας. Μετά το σημερινό νομίζω θα επιστρέψουμε στην κορυφή».




































