Άλλος ΑΠΟΕΛ πήγε στο "Αμμόχωστος"

O  ΑΠΟΕΛ πέρασε από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας και το έκανε με την καλύτερη του φετινή εμφάνιση. Ήταν πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την Δόξα και μακράν καλύτερος από την εικόνα του προηγούμενου διμήνου.  Γενικώς μεταμορφωμένος.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε ένταση στο παιχνίδι του. Πολλά τρεξίματα και  αποτελεσματικές πιέσεις όταν δεν είχε την μπάλα, το κυριότερο όμως ήταν δημιουργικός όταν έμπαινε (με πολλούς παίκτες) στο αμυντικό τρίτο της Νέας Σαλαμίνας. 
Παίζοντας κάθετο ποδόσφαιρο και φτιάχνοντας μπόλικες φάσεις και στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο, ακόμη και μετά το 2-0. Σκόραρε τρία γκολ, μπορούσε ίσως άλλα τόσα. 

Θα πρέπει να σταθούμε σε κάποιους παίκτες, μέσα από την γενικότερα υψηλού επιπέδου απόδοση. 
Ο Κλωναρίδης ήταν φυσικά ο σταρ της αναμέτρησης. Ουσιαστικός, επικίνδυνος και στην πορεία killer με το χατ τρικ. Πρώτη μεγάλη εμφάνιση. 
Οι νεαροί Σιέλης και ο Γαβριήλ ανταποκρίθηκαν απόλυτα στην αριστερή πτέρυγα. 
Όμως αυτός που λες και ήταν άλλος παίκτης ήταν ο Ατζίλι. Που ήρθε με την φήμη σαν ένας δεξιοτέχνης επιθετικός μέσος, αλλά ήταν μέχρι σήμερα στις 18.30 τραγικός. Δύο ώρες μετά είχε καταγράψει μία καταπληκτική παρουσία με 2 ασίστ, ένα δοκάρι, πολλές περίτεχνες ενέργειες. Μήνυμα ξεκάθαρο από τον μέσο από το Ισραήλ. 

Ο δρόμος προς τις κορυφαίες θέσεις παραμένει μακρύς, αλλά τουλάχιστον μέσα σε 4 μέρες, ο ΑΠΟΕΛ έβαλε και φρένο στην όπισθεν και ανέβασε άμεσα υψηλές ταχύτητες προς τα εμπρός.  Μάζεψε 6 βαθμούς, έπιασε (με αγώνα παραπάνω) Ομόνοια και ΑΕΚ. Πολύ καλό timing ενόψει του πολύ σημαντικού από πολλές απόψεις ντέρμπι με την συμπολίτιδα του την μεθεπόμενη Δευτέρα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο