"Πολύ σημαντικό που δεν χάσαμε"

Πολύ σημαντικό που δεν έχασε η Καρμιώτισσα σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν τόσο καλή όσο θα έπρεπε, δήλωσε ο Χρύσης Μιχαήλ αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας (1-1).

Τα όσα δήλωσε:

"Το ξεκίνημα του αγώνα δεν προδίκαζε την εικόνα που θα έβγαζε στη συνέχεια η ομάδα μου. Μπήκαμε πολύ καλά κρατούσαμε μπάλα προηγηθήκαμε και μετά χωρίς λόγο βρεθήκαμε να μας πιέζει ο αντίπαλος, να έχουμε αβίαστα λάθη και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα.

Ισοφαριστήκαμε και ευτυχώς για καλή μας τύχη αυτοί που μπήκαν στο παιχνίδι ισορροπήσαμε το τελευταίο εικοσάλεπτο και βγήκαμε μπροστά. Με την τύχη στα τελευταία λεπτά μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε πλέον αυτό το παιχνίδι, σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν όσο καλοί το να μην χάσεις είναι πολύ σημαντικό.

Είναι Δευτέρα και Παρασκευή έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Λευκωσία. Από τώρα προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ λίγες οι μέρες προετοιμασίες και ξεκούρασης. Οι παίκτες μας παίζουν σχεδόν οι ίδιοι σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς έχουμε και τις κάρτες. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Εθνικό, είναι μια πολύ καλή ομάδα και την αδικεί η θέση που βρίσκεται".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο