"Τίποτα άλλο δεν θυμίζει ότι σήμερα παίζεται ποδόσφαιρο"

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ στέλνουν μήνυμα ενόψει του σημερινού ντέρμπι με τις άδειες κερκίδες που θα δούμε στο Τσίρειο. 

Η ανάρτηση: 

"Πέρα από το γεγονός ότι η ομάδα μας δίνει σήμερα ένα σημαντικό αγώνα και όλοι θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, τίποτα άλλο δεν θυμίζει ότι σήμερα παίζεται ποδόσφαιρο.

Επιλέξαμε να θυμηθούμε ένα παιχνίδι ακριβώς 20 χρόνια πριν για να αφήσουμε τις μνήμες να εξευτελίσουν τη σημερινή κατάντια του ποδοσφαίρου. Τότε που οι ίδιες οι αθλητικές εκπομπές τόνιζαν τη σημασία του κόσμου στα γήπεδα.

Στα πλάνα και ο νυν πρόεδρος του κοα, μαζί με ΑΕΛΙΣΤΕΣ, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ζουν τις όμορφες στιγμές του αθλήματος. Σήμερα 20 χρόνια μετά όλοι οι οπαδοί θα ήταν ένοχοι μόνο επειδή πάτησαν το πόδι τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμία πράξη βίας. 1 χρόνος αποκλεισμός, πρόστιμο και πιθανών φυλάκιση, γιατί χάρηκαν με τους πρωταγωνιστές μια επιτυχία. Στο πρόσφατο παρελθόν έχουμε αδέρφια μας που ήταν θύματα αυτής της παράλογης κατάστασης.

Σήμερα αυτοί που άφησαν τους αγωνιστικούς χώρους και τους πάγκους για τις καρέκλες εξουσίας, σιωπούν και έχουν ξεχάσει".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο