«Εγώ θα είμαι πάντα στον ΑΠΟΕΛ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι...»

Ο Πρόδρομος Πετρίδης το βράδυ της Πέμπτης (29/10) έδωσε μια εφ ´όλης της ύλης συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι της Cablenet (στην εκπομπή «Χωρίς VAR»).

Οι τοποθετήσεις του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ:

"Το 2013 πριν αναλάβω και από το 2008/9 άρχισε το μπάτζετ να ανεβαίνει εκτός πραγματικότητας της Κύπρου. Κάθε επιτυχία στην Ευρώπη ήταν και η σωτηρία του ΑΠΟΕΛ από τότε. Πριν αναλάβω όλοι θυμόμαστε την τυχερή κλήρωση. Δεν αφήνω καμία μομφή εναντίον σε άλλη διοίκηση. Στη σημερινή κατάσταση ήταν όπως τότε. Ανάλαβα 5μιση εκατομμύρια φόρους χρέος και περίπου 2μιση εκατομύρια ελλημματικό προϋπολογισμό. Καλύψαμε αυτό το έλλειμα των 2μιση εκατομμυρίων.

Είπα ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να διαχειριστεί ένα αποκλεισμό από την Ευρώπη. Είμαστε μια εταιρεία που δεν μπορώ να πω ότι δεν εκπέμπει υγεία. Έχουμε το προπονητικό που είναι ένα στολίδι. Έχουμε συμφωνία με το κράτος για τα 8 εκατομμύρια των φόρων. Εμείς πληρώναμε όλες τις δόσεις. Αναμένουμε από τον Υπουργό για να μπορέσουν τα σωματεία να ανταπεξέλθουν. Έχουμε χάσει πολλά ποσά. Έχουμε απώλεια ενάμιση εκατομμύριο ευρώ από τα διαρκείας. Το έλλειμμα το φετινό είνα αρκετά μεγάλο. Δεν θα αναφερθώ σε ποσά. Είναι περίπου 5 εκατομμύρια το έλλειμμα.

Είμαστε σε εξελίξεις είτε για αύξηση κεφαλαίου που έχουμε ενδιαφέρον από επενδυτές είτε από δανειοδότηση. Έχουμε την ευχέρεια και τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε πλάνο αποπληρωμής δανείου. Υπάρχουν εταιρείες που με κάποια ειδικά μπόνους να ξοφληθούν. Υπάρχει και η άλλη η λύση. Υπάρχει και ενδιαφέρον να πάμε σε ένα μέτοχο.

Η Ανόρθωση, η Ομόνοια, η ΑΕΚ είναι έτσι. Είναι θέμα πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς οι ΑΠΟΕΛίστες. Απαιτείται πλειοψηφία. Δεν είναι και πολύ ζεστό αυτό το θέμα. Αν προκύψει κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να είμαι συνεργάτης του. Εγώ έχω το μετοχικό πακέτο. Εγω θα είμαι πάντα στον ΑΠΟΕΛ είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Δεν κλείσαμε ποτέ την πόρτα σε κανένα''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο