«Απόλλωνας και Ομόνοια πιο κοντά στον τίτλο, λίγο πιο πίσω η Ανόρθωση»

Ο παλιός άσος της ΑΕΛ, Παύλος Σάββα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή «τσανζίσον» για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας και την προοπτική της στο φετινό πρωτάθλημα.

«Η ΑΕΛ έχει μια σταθερή πορεία, αν εξαιρέσουμε τις απώλειες στα ντέρμπι. Στα άλλα παρουσιάστηκε όπως έπρεπε και βρίσκεται εκεί μαζί με την Ομόνοια. Μπορεί να ήταν και χειρότερη πορεία, μπορεί και καλύτερη

Είναι μια περίοδος που προσπαθεί να διορθώσει το κομμάτι στην επίθεση. Υπάρχει μια μετάβαση και θα χρειαστεί λίγος χρόνος έτσι ώστε να βρει τις ισορροπίες. Δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ.

Για να πετύχεις τους στόχους σου πρέπει ο αντίπαλος να δυσκολεύεται να σου βάλει γκολ.

Επιβάλλεται στα ντέρμπι να παρουσιαστεί όπως πρέπει.

Δεν ήταν το πιο καλό παιχνίδι της ΑΕΛ. Το Μακάρειο είναι άχαρο γήπεδο για να είμαι ειλικρινής. Δεν βοηθά στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Πας με τακτική εκεί να πάρεις τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Με το δείγμα που έχουμε ο Απόλλωνας έχει τον πρώτο λόγο μαζί με την Ομόνοια. Η Ανόρθωση είναι λίγο πιο πίσω όμως όταν χάνεις από ένα κύριο αντίπαλο στην έδρα σου με καθαρό σκορ σου λιγοστεύει τις πιθανότητες. Μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας τον Απόλλωνα και να το φέρει στα μέτρα της. Ο Απόλλωνας και η Ομόνοια είναι πιο κοντά στον τίτλο. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Είναι απρόβλεπτο αυτό που βλέπουμε με τον κορονοϊό».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο