Να βελτιώσει την εικόνα της στα εκτός

Το σημερινό παιχνίδι για την ΑΕΚ (18:30) εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ερμή, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Καρίγιο, για να δείξει βελτίωση και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Ο ίδιος δήλωσε στη χθεσινή του διαδικτυακή κουβέντα με τους δημοσιογράφους ότι οι αριθμοί είναι για σπάνε σε σχετική μας ερώτηση για τον φτωχό απολογισμό της ΑΕΚ μακριά από την Αρένα και σήμερα αναμένουμε τα λόγια του Ισπανού τεχνικού να μετατραπούν σε πράξεις.

Μαζί με Δόξα και ΑΠΟΕΛ, η ΑΕΚ συμπληρώνει την τριάδα με αυτές τις ομάδες που έχουν συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς εκτός έδρας, με τους Λαρνακείς σήμερα να προσπαθούν να βάλουν δύσκολα στον Ερμή. Ένας Ερμής που σε σύνολο έξι αγώνων δέχθηκε 10 γκολ. Θεωρούμε ότι στην σημερινή αναμέτρηση μετά τα όσα μας έδειξε η ΑΕΚ στα τελευταία ματς, ίσως δυσκολευτεί. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή των "κιτρινοπρασίνων" στο στάδιο 'Αμμόχωστος', όμως ο Καρίγιο καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ανάλογα με τη ροή που θα έχει ο αγώνας. Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ οι τραυματίες Μόισοφ, Ακοράν, Αναστασίου και Πλάνας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο