Ανακατεύει την τράπουλα ο Μπεργκ!

Προσγείωση στην κυπριακή πραγματικότητα για την Ομόνοια, μετά τη σούπερ βραδιά στη Τουμπά και τον πρώτο της βαθμό σε φάση ομίλων. Ο Χένινγν Μπεργκ έβγαλε εις πέρας την πρώτη του δύσκολη αποστολή, ως ο πρώτος προπονητής που έστειλε την Ομόνοια σε φάση ομίλων, τώρα όμως θα πρέπει να δει και τον... πρώτο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφής του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Νορβγηγός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά πώς να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση των διπλών αγώνων, ο αγώνας με την Ένωση την ερχόμενη Κυριακή θα είναι το πρώτο 90λεπτο μετά από παιχνίδι ομίλων και υπάρχει μεγάλη περιέργεια για το πώς θα τα πάει η Ομόνοια σε αυτό το παιχνίδι στην έδρας της.

Από τη μία ο παράγοντας κούραση για όσους αγωνίστηκαν και από την άλλη το εκτός έδρας ταξίδι, θ’ αναγκάσουν τον Μπεργκ να προχωρήσει σε ουσιαστικές αλλαγές, ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί φρέσκια και «ζωντανή» απέναντι στην ομάδα του Παραλιμνίου. Είναι δεδομένο ότι ο Σιβού θα επιστρέψει στην εντεκάδα, ο τιμωρημένος Λανγκ δεν υπολογίζεται, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα ενόψει Ένωσης θα διεκδικήσουν οι Κούσουλους, Λοίζου και Μαυρίας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο