Βήματα προόδου και βελτίωσης...

Το απόλυτο στην ΑΕΚ Αρένα για την ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές του Καρίγιο να συνδυάζουν την επιστροφή στην έδρα τους και την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τρίποντο. Μετά την απογοητευτική εμφάνιση στο "Τάσος Μάρκου" πριν τη διακοπή, οι Λαρνακείς με εμφανής βελτιωμένη εμφάσνιση και με περισσότερες... απαιτήσεις, έφτασαν στους 13 βαθμούς σπάζοντας το αήττητο της Δόξας, έχοντας απέναντι τους μία δύσκολη αντίπαλο. 

Εντούτοις η σημερινή αποστολή των Λαρνακέων ήταν απόλυτα επιτυχημένη, όπως δήλωσε και ο Καρίγιο έκαναν δώρο στον κόσμο τους που βρέθηκαν σήμερα στην Αρένα, συνδυάζοντας έτσι τη γενέθλια μέρα του ιδιόκτητου τους στάδιου, με θετικό αποτέλεσμα. Ο Φλοριάν Τολμές που πήρε σήμερα τη θέση του κουρασμένου Τρισκόφσκι λόγω Εθνικών ομάδων, ήταν αρκετά κινητικός, είχε 3 πολύ καλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Ναράνχο, ανοίγοντας έτσι το δικό του λογαριασμό για φέτος.

Η ΑΕΚ σήμερα έκανε βήματα πρόοδου, ήταν βελτιωμένη, απείλησε την εστία της Δόξας, ενώ να σημειώσουμε ότι αρκετά καλή παρουσία πέραν του Τολμές είχαν και οι Ναράνχο, Μακρής αφού είναι δύο ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την παρουσία τους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο