Η μουρμούρα, η πίεση και το μπαλάκι…

Μια από τις πιο ζόρικες εβδομάδες ήταν η προηγούμενη για τον ΑΠΟΕΛ. Οι απώλειες βαθμών στον αγώνα με τον Ερμή, ήρθαν να επιβαρύνουν το κλίμα αφού προηγήθηκε ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία 24ωρα, η διοίκηση άκουσε τα εξ αμάξης από μερίδα οπαδών της ομάδας, ωστόσο, παρά το βάρος της πίεσης,= στήριξε με τον πιο επίσημο τρόπο (βλέπε ανακοίνωση) προπονητή και ποδοσφαιριστές. Ουσιαστικά, ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του έκαναν το αυτονόητο, χωρίς να επιβαρύνουν ακόμα παραπάνω το ήδη πιεσμένο κλίμα στην ομάδα.  

Πλέον, το μπαλάκι βρίσκεται στο πόδια του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ποδοσφαιριστών του. Μπορεί να είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε ότι θα κριθεί κάτι, ωστόσο οι μόλις οκτώ βαθμοί από τους 15 που ήταν διαθέσιμοι, δείχνουν ότι υπάρχει αρκετή δουλειά να γίνει… 

Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Πάφο με την επανέναρξη. Ένα παιχνίδι που όχι μόνο αποτελεί μονόδρομος η νίκη, αλλά στον Αρχάγγελο απαγορεύεται να σκέφτονται κάτι άλλο. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, το τι ακολουθεί. Η Ανόρθωση εκτός έδρας και ο Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Δύο ντέρμπι στα οποία ο ΑΠΟΕΛ θα μετρήσει δυνάμεις. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο