Μεγάλη κουβέντα η διαχείριση 

Η διαχείριση του αποκλεισμού από την Ευρώπη, των βαθμολογικών απωλειών στον αγώνα με τον Ερμή, αλλά και των δηλώσεων του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τα «έχωσε» σε μερίδα ποδοσφαιριστών του μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής, είναι το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Ελλαδίτη τεχνικό.

Το πώς θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του και γενικότερα τα αποδυτήρια στον Αρχάγγελο. 

Η διοίκηση τον στηρίζει και τον πιστεύει, αλλά θα πρέπει και ο ίδιος να βρει την «χρυσή» φόρμουλα ώστε να επανέλθει το καλό κλίμα και η ηρεμία στην ομάδα. Γιατί με τα όσα είδαμε στον τελευταίο αγώνα, ηρεμία στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει.

Η διακοπή μπορεί να πει κανείς ότι θα λειτουργήσει ως βάλσαμο στις πληγές της ομάδας. Δίδεται η ευκαιρία σε όλους να λειτουργήσουν χωρίς την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το παιχνίδι που ακολουθεί με την επανέναρξη κόντρα στην Πάφο στο ΓΣΠ, είναι γεγονός ότι κρύβει αρκετές παγίδες και άπαντες επιβάλλεται να δείξουν την ανάλογη προσοχή. Οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για την ομάδα και κάθε άλλη κουβέντα θα γίνει απλά για να γίνει.   

Ας μην ξεχνάμε ότι ακολουθούν δύο σερί ντέρμπι με Ανόρθωση στο «Παπ» και Απόλλωνα στο ΓΣΠ, τα αποτελέσματα των οποίων θα καταδείξουν σε μεγάλο ποσοστό και τη φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ. 

Όλα αυτά όμως στην περίπτωση νίκης στον αγώνα με την Πάφο. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα θα είναι πιθανά…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο