ΑΕΛ: Ο παίκτης που μπορεί να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι!

Μπορεί η ΑΕΛ να μην πήρε βαθμολογικό κέρδος από το πρόσφατο ντέρμπι στο ΓΣΠ με την Ομόνοια, όμως ξεχώρισε η παρουσία ενός ποδοσφαιριστή και δεν είναι άλλος από τον Ντανίλο. Ο Βραζιλιάνος με βέλγικο διαβατήριο ήταν ο ποδοσφαιριστής που έβγαζε την ΑΕΛ στην επίθεση κυρίως από τα άκρα της επίθεσης, όμως βρήκε ένα μεγάλο εμπόδιο στις προσπάθειες του κι' αυτό δεν ήταν άλλος από τον Χούμποτσαν.

Ο δεξιός μπακ της Ομόνοιας "έσβησε" τον Ντανίλο και όσο περίτεχνες ενέργειες και αν έκανε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, έπεσαν στο κενό. Φάνηκε ότι είναι ποδοσφαιριστής με ποδοσφαιρική παιδεία και ότι η ΑΕΛ φέτος θα πάρει αρκετά από αυτόν. Είναι ταχύς, έξυπνος στις κινήσεις τους και μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας της Λεμεσού. Το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ λήγει σε δύο χρόνια, οπόταν είναι μία καλή ευκαιρία για την ομάδα του Κέρκεζ να υπολογίζει αρκετά σε αυτόν.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνιστεί κυρίως ως δεκάρι, όμως μπορεί να ανταποκριθεί με την ίδια ευχέρεια και στα δύο επιθετικά άκρα, όπως τον είδαμε στο ματς με την Ομόνοια. Ο Κέρκεζ γνωρίζει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει στο δημιουργικό κομμάτι και ότι θα κάνει την διαφορά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο