Στα εκτός έδρας ντέρμπι κολλάει...

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε σε μεγάλο βαθμό τα εκτός έδρας ντέρμπι, δύο στη Λευκωσία και ένα στη Λάρνακας, χωρίς όμως να πάρει ούτε ένα βαθμό. Απομένει το ντέρμπι στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", είναι όμως πολύ μακριά, αφού είναι προγραμματισμένο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Αν δει κανείς την εικόνα και των τριών ντέρμπι που έδωσε με ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Ομόνοια, τα αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα που είχε η ΑΕΛ, αφού με εξαίρεση αυτό το ματς στην Αρένα, στα άλλα δύο είχε αγωνιστική πειθαρχία, δικαιούταν κάτι παραπάνω, με το αποτέλεσμα για λίγο να την αδικεί. Κυρίως το ντέρμπι με την Ομόνοια, βλέποντας το πως κυλούσε το παιχνίδι, καταλάβαινε κανείς ότι η ομάδα που θα σκόραρε θα κέρδιζε. Όχι όμως να υπάρχουν τρία γκολ διαφορά... 

Στο ποδόσφαιρο όμως μετρά η ουσία και όταν δεν καταφέρνεις να είσαι ουσιαστικός για να πάρεις βαθμολογικό κέρδος, τότε ο προπονητής θα πρέπει να βρει τι λείπει από αυτό το πάζλ. Έστω και αν τα τρία αυτά ντέρμπι ήταν εκτός, η ΑΕΛ έδειξε κάπου να κολλάει. Ήταν μεγάλα παιχνίδια, είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα η λεμεσιανή ομάδα στο ξεκίνημα, τώρα υπάρχει διακοπή και θα πρέπει όλοι να την εκμεταλλευτούν για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Τα αποτελέσματα της ΑΕΛ στα εκτός έδρας ντέρμπι:

ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ 1-0
ΑΕΚ-ΑΕΛ 2-1
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 3-0
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο