«Το θέμα είναι ότι αυτό δεν απασχόλησε την Ε.Ε. της ΚΟΠ, δεν ξέρω γιατί...»

Το αίτημα της Νέας Σαλαμίνας για τη μη διεξαγωγή της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta δεν έγινε δεκτό από την ομοσπονδία.

Το προσφυγικό σωματείο είναι πλέον υποχρεωμένο, παρά την έξαρση κρουσμάτων στο ποδοσφαιρικό του τμήμα, να αγωνιστεί και ο πρόεδρος Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί μετά από αυτήν εξέλιξη.

«Αυτός ο παίκτης ήρθε από την Πορτογαλία, μέσω Βιέννης, έφερε αρνητικό τεστ, ήταν κατηγορίας Β και δικαιούταν να κυκλοφορήσει ελεύθερος. Η Νέα Σαλαμίνα, από μόνη της, υπέβαλε σε τεστ τον ποδοσφαιριστή και βρέθηκε θετικός. Την Παρασκευή το βραδύ έδειξαν όλα αρνητικά και την επόμενη μας ζητήθηκε επαναληπτικό τεστ και 10 παίκτες βρέθηκαν θετικοί.

Το Υπουργείο Υγείας μας έκλεισε τα αποδυτήρια για περίπου 10 μέρες, κι αυτό ήταν κάτι ενάντια στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Δεν μας δόθηκε δικαίωμα να προπονηθούν οι υγιείς παίκτες και το θέμα είναι ότι αυτό δεν απασχόλησε την Ε.Ε. της ΚΟΠ, δεν ξέρω γιατί δεν λήφθηκε υπόψη», δήλωσε αρχικά στον Super Sport FM 104,0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, ο οποίος ακολούθως τοποθετήθηκε για...

...το ότι δεν υπάρχουν ημερομηνίες: «Υπάρχει το κύπελλο και μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή με μονούς αγώνες, επίσης ήθελα να θίξω το fair-play και κάτι ακόμη πώς γίνεται μια ομάδα πχ τώρα η Πάφος να έρχεται και να ψηφίζει για κάτι τέτοιο… Θα ψηφίσει ανάλογα με το συμφέρον της…»

...τη συνέχεια: «Να γίνει μια σύσκεψη για να συζητηθεί το μέλλον του πρωταθλήματος, τι θα γίνει αν προκύψουν και άλλα κρούσματα σε άλλες ομάδες, θα τηρηθεί αυτό που έγινε μαζί μας ή θα αλλάξουν απόφαση;»

...την ψήφο της Δόξας: «Η πληροφορία που έχουμε και μείς είναι αυτή (σ.σ. άλλα ήθελε ο πρόεδρος της ομάδας και άλλα ψήφισε ο εκπρόσωπος της στην Ε.Ε.). Μίλησα με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα. Για τον κ. Κίρζη το σκεπτικό ήταν οι ημερομηνίες, αλλά ήταν σωστά τα επιχειρήματα του. Δεν έχουμε κάποιο παράπονο από τον κ. Κούμα, αλλά από ορισμένα σωματεία, σήμερα γιορτή δική μου παραμονή δική σας».

...τον αριθμό των διαθέσιμων παικτών: «Από την πρώτη ομάδα είναι 7 παίκτες και θα τους κάνουμε ξανά σήμερα τεστ, θα έχουμε και παίκτες από την β’ ομάδα, αλλά θα απουσιάζει ο προπονητής μας. Θα πάρουμε ομάδα να αγωνιστεί κόντρα στην αδικία που νιώθουμε. Θα τηρήσουμε σωστή αθλητική συμπεριφορά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο