Χρυσοστόμου: ''Μας ενόχλησε το ψέμα και η θυματοποίηση''

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Γιάννος Χρυσοστόμου, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε στα κρούσματα κορονοϊού, στο αίτημα για αναβολή του αγώνα της 6ης αγωνιστικής αλλά και στην κατάσταση του ατόμου που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς.

Αναλυτικά:

«Είναι βελτιωμένη η κατάσταση του, περιμένουμε να περάσει η μέρα για να ξεκαθαρίσει πλήρως το σκηνικό, τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα το συντομότερο. Είναι μεγάλη η αγωνία κυρίως για τα θέματα υγείας και της ψυχολογικής διαχείρισης της όλης κατάστασης. Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε να επανερχόμαστε στην ομαλότητά τεστ για να δούμε πόσοι είναι αρνητικοί. Είναι παράξενα πράγματα, άτομο της Νέας Σαλαμίνας έκανε έξι τεστ σε οκτώ μέρες και στο 6ο διαγνώστηκε θετικός. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με θέμα αντιμετωπίζουν χιλιάδες περιστατικά πρέπει να τους αφήσουμε να εργαστούν».

«Εμείς ζητήσαμε αναβολή, υπήρχε απραξία, μας απαγόρευσαν για πέντε μέρες από το Υπουργείο, είναι παρέμβαση στο πρωτόκολλο, η ομάδα δεν θα είναι σε κατάσταση που να μπορεί αν διεκδικήσεις τις όποιες ελπίδες έχει, αν κάποιοι ικανοποιούνται να παίξουν με έφηβους, ας του κρίνει ο κόσμος. Θ’ αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Τα μακρά κοντά έγιναν… ο κάθε ένας θα τοποθετηθεί στις 5 το απόγευμα στην ΚΟΠ».

«Μας ενόχλησε το ψέμα και η θυματοποίηση. Από το πρώτο κρούσμα μέχρι σήμερα δεν υπήρξε άλλη αντίδραση με έτσι τρόπο για κανέναν, μόνο για μας βγήκε και απέδωσε ευθύνες για το πρωτόκολλο. Ο Θεός να τους βοηθήσει να διαχειριστούν την όλη κατάσταση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο