Εκτός πλάνων του Μπεργκ, δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω

Τα νέα για την Ομόνοια δεν ήταν και τόσο ευχάριστα, με τους φόβους να επιβεβαιώνονται και το τρίτο τεστ κορωνοϊού, να βγάζει και δεύτερο ποδοσφαιριστή θετικό στον ιό.

Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη εξέλιξη που θα περίμεναν στην ομάδα, αφού αυτό σημαίνει ότι το πλάνο του Μπεργκ θα μειωθεί σε πλην δύο ποδοσφαιριστές, με τους δύο να τίθενται σε αυτοπεριορισμό, ακολουθώντας τα πρωτόκολλα της κυβέρνησης. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό, δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού της Ομόνοιας για τον επαναληπτικό αγώνα της Τρίτης στο ΓΣΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ούτε στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, αφού η καραντίνα προνοεί 14 ημέρες εκτός. 

Τώρα όσον αφορά το θέμα αναβολής του αγώνα, αυτό δεν τίθεται σε καμία περίπτωση αφού η ΟΥΕΦΑ είναι ξεκάθαρη, όταν συμπληρώνεται ομάδα με διαθέσιμους 13 ποδοσφαιριστές και έναν τερματοφύλακα, τότε το ματς παίζεται κανονικά.

Από την Ομόνοια συνιστούν ψυχραιμία, δεν πρέπει να τους πάρει από κάτω, αφού πλέον έχει γίνει καθημερινό φαινόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο και δυστυχώς θα πρέπει όλοι να ζήσουν με αυτό. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο